Fuld kundetilfredshed hos os
97% Vil Anbefale Os Til Andre
Destinationer

Orient Rejser kan blandt andet arrangere luksusrejser, budgetvenlige rejser, badeferier, bryllupsrejser og skræddersyet rejser til Afrika, Mellemøsten, Det Indiske Ocean og Asien. Udforsk vores udvalg af eksempler på rejser, ture og hoteller, og brug det som inspiration til din næste drømmerejse. Du kan finde information om de enkelte lande, vores erfaringer og anbefalinger samt foreslået rejser samt håndplukkede udflugter og hoteller.

Asien

Asien er fyldt med kontraster fra high tech storbyer til historiske regioner, som er rig på kultur og gamle traditioner til hvide badestrande, dyreliv samt smuk natur.

Afrika

Orient Rejser tilbyder snart rejser til spændende Afrika. Kontakt os på info@orientrejser.dk eller call-42-15-04-03 hvis du allerede ønsker en skræddersyet rejse til Afrika.

Det Indiske Ocean

Tag på luksusrejse til Maldiverne, Seychellerne og Mauritius eller udforsk smukke Sri Lanka, der byder på eksotiske dyr, dramatisk natur kombineret med en rig kultur.

Mellemøsten

Tag på 1001-nats eventyr, oplev de store smukke sandbjerge, fortryllende Oman eller tag på shopping og sjov for familier i Dubai eller Abu Dhabi. Mellemøsten har noget for enhver smag og pengepung.