Fuld kundetilfredshed hos os
97% Vil Anbefale Os Til Andre
Asien

Rejser til Asien

Oplev en mangfoldighed af kulturer, ikoniske steder, smuk natur og moderne højteknologiske storbyer.

Udforsk Asiens fantastiske rigdomme, der spænder vidt fra betagende kulturskatte, ubegribelig smuk natur, et verdenskendt køkken og skønne strande.

Besøg stammefolk i det nordlige Thailand, rejs tilbage i tiden til opiumhandlens midtpunkt ved Den Gyldne Trekant, oplev livlige flydende markeder eller lad op nogle af Thailands smukke strande.

Tag på cruise på Halong Bay i Vietnam eller besøg verdens ældste grotte. Udforsk junglen på Borneo og se de truede orangutanger. Tag på rundrejse i det indonesiske ørige og oplev komodoveraner, eksotiske fugle, bjergstammer og ægte balinesisk stemning.

Kombiner de uberørte øer i Sydthailand med den mindre besøgte ø, Langkawi, eller sammensæt din helt egen drømmerejse sammen med Orient Rejser.

Vores rejseforslag kan tilpasses individuelt eller bruges som inspiration til din næste drømmerejse. Du kan også få sammensat din egen rejse ud fra dine ønsker eller blot bestille en klassisk rejse kun med fly, hotel og transport. Hos os får du fuld dækning i henhold til Rejsegarantifondens regler samt priser der er lavere end online.

Alle fra - priser er inkl. fly, transport, ophold på hotel med morgenmad og beskyttelse iht. Rejsegarantifondens regler.

Rejsetyper

Naturrejser

Oplev nogle af verdens smukkeste steder, kom helt tæt på naturen og væk fra masseturismen. Tag på trekking, flodsejlads eller sammensæt din helt egen rejse med fokus på naturoplevelser eller kombiner naturoplevelser med storby eller badeferie.

Luksusrejser

Søger du luksus og hoteller i verdensklasse eller ønsker du en ferie med fokus på privatliv, så kan vi anbefale en af vores luksusrejser, som giver dig en oplevelse for livet. Vi har håndplukket nogle af verdens bedste hoteller og resorts, som sikrer dig en førsteklasses ferie.

Badeferier

Oplev skønne bountystrande, afslapning og kom hjem med en god kulør. Brug vores forslag til badeferie som inspiration eller få sammensat din helt egen badeferie.

Familieferier

Orient Rejser har sammensat en række ferier, der er oplagt for familier og barnlige sjæle. Tilrettelæg det hele hjemmefra, så I mindsker spildtid på destinationen. Vi har ferier for børn og familier i alle aldre. Brug vores forslag som inspiration til jeres næste drømmerejse.

øhop

Tag på en spændende rundrejse og besøg nogle af østens smukkeste øer. Oplev populære øer eller besøg uberørte perler, som endnu ikke er blevet besat af masseturismen. Brug vores forslag som inspiration eller få skræddersyet jeres helt egen unikke ferie.

Privat villa

Søger du privatliv og tosomhed eller ønsker du en ferie, der er religiøs korrekt. Orient Rejser har samarbejdsaftaler med hoteller, der vægter privatlivet i højsæde. Kontakt os for din næste ferie.

Nationalparker

Tag på oplevelse i nogle af verdens største og smukkeste nationalparker, hvor du får indtryk, som du aldrig vil glemme.

Rundrejser

Rundrejser er for dem, der gerne vil opleve meget på deres ferie. Udforsk flere kulturer og få mere for pengene med en rundrejse.

Kulturrejser

Synes du, at andre kulturer er spændende, og vil du gerne lære mere om verden udenfor Danmark, så kan vi anbefale dig en af vores kulturrejser.

Bryllupsrejser

Orient Rejser har meget erfaring med tilrettelæggelse af bryllupsrejser og vi sørger for, at I får en oplevelse, som vil sætte sine spor resten af livet. Tag på luksusrejse til Maldiverne eller Seychellerne eller kombiner en af disse med eksotiske Sri Lanka.

Shopping

Elsker du at shoppe og leder du efter varer, som ikke kan købes i Danmark. Så tag på en af vores shoppingrejser, hvor handel og shopping er i fokus. Køb dig fattig i verdens største mall eller fik skatte på lokale markeder i Asien.

Cruises

Tag på luksuscruise på Maldiverne, oplev flere lande i Asien eller lej dit eget skib med besætning. Hos Orient Rejser har vi et stort udvalg og mulighederne er uendelige.

Mest populære rejser til Asien

Asien

 1. Hong Kong, historiske Hoi An og badeferie i Vietnam
  Hong Kong, historiske Hoi An og badeferie i Vietnam

  Spændende rundrejse til to af asiens store kontraster; Hong Kong i Kina og Hoi An i Vietnam kombineret med en afslappende badeferie i Danang. 

  12 dage inkl. fly fra 19.499 kr. pr. person

  Luksusrejse
 2. Stille strand
  Sheraton Senggigi Beach Resort, 5*, Lombok, Indonesien
  Sheraton Senggigi Beach Resort, 5*, Lombok, Indonesien

  5-stjernet luksushotel med direkte adgang til strand og beliggende i smuk tropisk natur tæt på lokale seværdigheder.

  14 dage inkl. fly fra 11.999 kr. pr. person

  Badeferie
 3. PRIVAT BUNGALOW
  Fantasy Resort & Spa, 4*, Koh Hai, Thailand
  Fantasy Resort & Spa, 4*, Koh Hai, Thailand

  Fint 3 stjernet hotel i smukke tropiske omgivelser med flot hvid sandstrand og med mulighed for snorkling direkte fra stranden. Forkæl jer selv med en bungalow på stranden eller en bungalow med privat pool. 

  14 dage inkl. fly fra 7.199 kr. pr. person

  Egnet til familier og par
 4. Prisgaranti
  Phu Pha Ao Nang Resort & Spa, 3*, Krabi, Thailand
  Phu Pha Ao Nang Resort & Spa, 3*, Krabi, Thailand

  Pænt mindre 3 stjernet hotel beliggende kort gåafstand fra stranden i skønne Aonang strand i Krabi. Der er smuk udsigt til junglebeklædte klipper. 

  14 dage inkl. fly fra 6.299 kr. pr. person,

  Egnet til familier og par
 5. Barfodsluksus
  The Sevenseas Resort, 3*, Koh Kradan, Thailand
  The Sevenseas Resort, 3*, Koh Kradan, Thailand

  Dejligt resort beliggende på Koh Kradan, der er kendt for sine gode snorkling og dykkemuligheder samt flotte strand med svejende palmer. 

  10 dage inkl. fly fra 7.299 kr. pr. person

  Badeferie
 6. IDYLLISK
  Crown Lanta Resort & Spa, 4*, Koh Lanta, Thailand
  Crown Lanta Resort & Spa, 4*, Koh Lanta, Thailand

  Flot 4 stjernet luksushotel på Koh Lanta med godt poolområde, flotte værelser med mulighed for direkte pooladgang og villaer med privat pool. 

  14 dage inkl. fly fra 8.299 kr. pr. person

  Egnet til familier og par
 7. TILKØB
  Det romantiske Vestbali, Indonesien
  Det romantiske Vestbali, Indonesien

  Oplev den spændende del af vestlige Bali, templer, plantager, vandfald og øen Manjangan Island. 

  4 dage med privat guide, hotel, måltider og alle entréer fra 3.299 kr. pr. person

  Rundrejse med privat guide
 8. BOUNTYØ
  The Residence, 5*, Bintan, Indonesien
  The Residence, 5*, Bintan, Indonesien

  Nyt luksushotel med private villaer og egen pool i smukke omgivelser. 

  Kontakt os for priser 

  Egnet til familier og par
 9. Puri Dajuma Beach Eco-Resort & Spa, 4*, Bali, Indonesien
  Puri Dajuma Beach Eco-Resort & Spa, 4*, Bali, Indonesien

  Et smukt eco-hotel, der er skabt af en fransk familie og er en stor succes. Bo i din egen villa ned til havet eller i en af de to suiter, som dette boutique hotel byder på. Hotellet egner sig til få overnatninger i forbindelse med en rundrejse på Bali.  

  Kontakt Orient Rejser for priser

  Egnet til familier og par
 10. Vilde leoparder og elefanter
  Khao Yai Nationalpark, Nordthailand
  Khao Yai Nationalpark, Nordthailand

  Tag med os til Thailands ældste nationalpark, som har 2500 forskellige plantearter, mere end 350 forskellige fuglearter, vilde elefanter, bjørne, vilde hunde og hvide gibbonaber samt Thailands smukkeste vandfald. Rejsen kan købes til en skræddersyet rejse eller en badeferie. 

  3 dage med privat guide fra 4.100 kr. pr. person 

  Tilkøb
View as List Grid
Desc

1-10 ud af 137

per page