Fuld kundetilfredshed hos os
97% Vil Anbefale Os Til Andre
Cambodia

Rejser til Cambodia

Tag på opdagelse i tempelbyen, AngkorWat, som er det ådelige og kulturelle centrum. Slap af på luksushoteller ved smukke strande eller rejs tilbage til kolonitiden. Cambodia bliver en mere og mere populær destination – oplev landet inden, at masseturismen bider fast.

Landets populæreste seværdighed er AngkorWat, der er et flere hundrede år gammelt tempelkompleks, som springer frem dybt inde i junglen. AngkorWat var hovedstaden i det tidligere storrige, som Cambodia udgjorde mellem det 7. Og 14.

Mange forbinder Cambodia med et frygteligt regime og usikre forhold. Den dystre periode for landet er nu slut og i dag bliver man mødt af et meget venligt samt gæstfrit folkefærd.

Landets næværende hovedstad, Phnom Penh, er stedet hvor de to floder, Mekong og TonleSap løber sammen. Her er flotte guldbelagte templer, prangende pagoder, gode shoppingmuligheder samt store kontraster.

Fakta

 

Flytid fra Danmark
14 – 18 timer

Tidszone
GMT +7

Valuta
Riel

Sprog
Khmer,Kinesisk

Rejseanbefaling
Udenrigsministeriet

 

 

Vores rejseforslag kan tilpasses individuelt eller bruges som inspiration til din næste drømmerejse. Du kan også få sammensat din egen rejse ud fra dine ønsker eller blot bestille en klassisk rejse kun med fly, hotel og transport. Hos os får du fuld dækning i henhold til Rejsegarantifondens regler samt priser der ofte er lavere end online.

 

Cambodia

 1. OPLEVELSE FOR LIVET
  Vietnam, Cambodia og Mekong Flodcruise
  Vietnam, Cambodia og Mekong Flodcruise

  Rundrejse til Vietnam og Cambodia, der bl.a. byder på Angkor templer, flydende landby, Phnom Penhs templer og luksuscruise på Mekongfloden. Rundrejsen kan kombineres med en badeferie. 

  14 dage inkl. fly, guide og måltider fra 22.499 kr. pr. person

  Cruise
 2. TÆT PÅ ANGKOR TEMPLER
  Anantara Angkor, 5*, Siam Reap, Cambodia
  Anantara Angkor, 5*, Siam Reap, Cambodia

  Flot luksusresort med god beliggenhed for at udforske det gamle Khmer rige, den gamle kultur og spændende kultur i Cambodia. Hotellet egner sig til få dages ophold i forbindelse med rundrejse eller skræddersyet rejse. 

  Kontakt Orient Rejser for priser 

  Kulturrejse
 3. Eventyr i Indokina
  Eventyr i Indokina

  Oplevelsesrejse gennem tre af Østens mest dragende lande, Laos, Vietnam og Cambodia.

  17 dage inkl. fly og cruise fra  19.299 kr. pr. person

  Egnet til par
View as List Grid
Desc

3 Items

per page