Fuld kundetilfredshed hos os
97% Vil Anbefale Os Til Andre
Mauritius

Rejser til Mauritius

Mauritius består af flere øer i Det Indiske Ocean og er en rig sammenblanding af indflydelser fra forskellige kulturer. Afrikanske, indiske og kinesiske elementer er sammen med den smukke natur, den brede vifte af dyre – og plantearter med til at gøre Mauritius en unik destinationer med meget mere at byde på end øvrige destinationer i Det Indiske Ocean

Mauritius er berømt for det safirblå hav, snehvide sandstrande og luksus hoteller, som ingen andre steder i verden. Men, der er meget mere end blot hvide sandstrande. Her er mange aktiviteter, bl.a. at se på spændende og eksotiske fugle, vandring i skoven og bjergene samt verdensklasses dykning og snorkling. Tag på bådture til smukke naturområder og ture til botaniske haver, og små fiske - landsbyer. Mauritius har altså et væld af aktiviteter at byde på ud over afslapning og badnin.

Mauritius er en multikulturel befolkning af ca 1,2 millioner indbygger. Gæstfriheden er stor og befolkningen er meget imødekommende - de vil rigtig gerne vise deres unikke ø frem. Velstanden er god på øen som følge af de mange sukkerørs- og frugtplantager ligesom der er en god infrastruktur.

Fakta

 

Flytid fra Danmark
12 – 15 timer

Tidszone
GMT +4

Valuta
Mauritianrupee

Sprog
Creole (80%)

Rejseanbefaling
Udenrigsministeriet

 

 

Nordkysten har mange hotellet, restauranter og cafeer omkring Grand Baie, hvorimod den nordvestlige kystlinje ved Troux aux Biches, Pointe aux Piment og Pereybére byder på små idylliske laguner og flotte strande. Området er godt beskyttet mod vinde, der kan opstå i månederne fra maj til oktober.

Sydkysten er for naturelsker, der nyder smukke bjerge, skove, floder og lidt barske kyster, der dog er afbrudt af mindre laguner med maleriske hvide strande og stille vand. Sydkysten er ved at blive populær, da mange nye hoteller er bygget de seneste år. Området er lidt køligere end resten af Mauritius i perioden fra maj til oktober, da der er sydøstvind, som giver gode forhold for surfere.

Østkysten byder på flotte strande, tyrkisblåt hav og små lokale markeder ved området omkring Belle Mare og i byen Flic en Flac.

Vestkysten er for dem, der helst vil bade og være sikker på varm vejr og mindst nedbør. Her er frodige bjerge, som danner rammerne om de helt hvide strande og det azurblå hav.

 Jan    Feb    Mar    Apr    Maj    Jun    Jul    Aug    Sep    Okt    Nov    Dec

Luft 

262626242321212121242425

Vand

272727272624232223232425

Nedbør      

27324138320617511713085845680172

Mauritius har et behageligt subtropisk klima og rejser dertil kan anbefales året rundt. Sommeren er højsæson og løber fra december til april og her er temperaturen på 25 - 30 grader. De mest regnfulde måneder er januar, februar og marts, hvor størstedelen af regnen er på den centrale del af øen. Regnbygerne er typisk korte og kraftige. Her er der risiko for cykloner og stormvejr, men det er heldigvis meget sjældent. Vinteren løber fra maj til november, og her er temperaturen på 20 - 25 grader, hvor juli og august er de køligste måneder. Vi anbefaler at man medbringer lidt varmere tøj i disse måneder, da det kan være koldt om aftenen (10 - 15 grader).

Vores rejseforslag kan tilpasses individuelt eller bruges som inspiration til din næste drømmerejse. Du kan også få sammensat din egen rejse ud fra dine ønsker eller blot bestille en klassisk rejse kun med fly, hotel og transport. Hos os får du fuld dækning i henhold til Rejsegarantifondens regler.

Alle fra - priser er inkl. fly, transport, ophold på hotel med morgenmad og beskyttelse iht. Rejsegarantifondens regler. Orient Rejser har mange direkte aftaler på Mauritius.

 

Mauritius

 1. 2 GRATIS NÆTTER
  Familieferie i suite på Mauritius
  Familieferie i suite på Mauritius

  Afslappet luksusferie på førsteklasses resort med mange aktiviteter, fantastisk poolområde og god service. Ophold i familiesuite med plads op til 4 børn. 

  14 dage inkl. fly og halvpension fra 16.499 kr. pr. voksen og 6.999 kr. pr. barn

  Familieferie
 2. INKL GOLF OG HALVPENSION
  Bountystrand, elegance og golf på Mauritius
  Bountystrand, elegance og golf på Mauritius

  Kombiner luksushotellet, Constance Belle Mare Plage, med golf på Mauritius. Gratis golf på 2 championshipbaner, 4 swimmingpools og en af øens bedste strande, spabehandlinger og ophold i flot "prestige dobbeltværelse" med havudsigt. 

  10 dage inkl. fly, golf og halvpension fra 12.999 kr. pr. person

  Luksusrejse
 3. Ultra all incl.
  All incl. på fantastiske Heritage Awali Resort & Spa på Mauritius
  All incl. på fantastiske Heritage Awali Resort & Spa på Mauritius

  Forkæl dig selv med afslappet luksus i fantastiske og eksotiske omgivelser på paradisøen, Mauritius. Heritage Awali er et hyggeligt luksushotel beliggende på den uspolerede og frodige sydvestkyst på Mauritius.

  10 dage inkl. fly og all incl. fra 15.999 kr. pr. person

  Egnet til familier og par
 4. Gratis golf
  Kolonistil, afslapning og all incl. på Maritim Resort & Spa, Mauritius
  Kolonistil, afslapning og all incl. på Maritim Resort & Spa, Mauritius

  Stort og flot luksushotel beliggende ved Turtle Bay. Resortet har en bred vifte af aktiviteter og en meget bred all inclusive-pakke i samarbejde med Orient Rejser 

  10 dage inkl. fly og all incl. fra 14.999 kr. pr. person 

  Badeferie
 5. Lagune og skildpadder
  Voksen-luksus på Ambre Resort, Mauritius
  Voksen-luksus på Ambre Resort, Mauritius

  Voksenresort beliggende ned til en tropisk bountystrand med svajende palmer 

  10 dage inkl. fly og all incl. fra 13.999 kr. pr. person

  Kun for voksne
 6. BUTLERSERVICE
  The Residence, 5*, Belle Mare, Mauritius
  The Residence, 5*, Belle Mare, Mauritius

  Smukt, romantisk og særpræget luksushotel med 1 km lang hvid sandstrand beliggende på østkysten af Mauritius. 

  10 dage inkl. fly og halvpension fra 12.999 kr. pr. person 

  Luksusrejse
 7. SE HAVSKILDPADDER
  The Westin Turtle Bay, 5*, Balaclava, Mauritius
  The Westin Turtle Bay, 5*, Balaclava, Mauritius

  Skøn perle på den nordvestlige kyst af Mauritius ved det flotte område, Balaclava, og en marinepark med en eventyrlig verden i havet. 

  10 dage inkl. fly fra 11.999 kr. pr. person

  Egnet til familier og par
 8. OCEAN FRONT
  St Regis, 5*, Le Morne, Mauritius
  St Regis, 5*, Le Morne, Mauritius

  Luksusresort bygget i kolonistil egnet til par eller familier

  8 dage inkl. fly fra 18.999 kr. pr. person

  Romantisk ferie
 9. PRISGARANTI
  Zilwa Attitude, 4*, Calondyne, Mauritius
  Zilwa Attitude, 4*, Calondyne, Mauritius

  Hyggeligt all inclusive resort som byder på lokal stemning, kunst, et væld af aktiviteter og naturskønne omgivelser beliggende ned til havet. Hotellet har priavte øer og er egnet til både familier og par. 

  10 dage inkl. fly og all incl. fra 13.499 kr. pr. person

  Badeferie
 10. SYDKYSTEN
  Outrigger Beach Resort, 5*, Bel Ombre, Mauritius
  Outrigger Beach Resort, 5*, Bel Ombre, Mauritius

  Bo lige ned til stranden og med et naturreservat i baggrunden på det 5-stjernede Outrigger Mauritius. 

  12 dage inkl. fly fra 14.499 kr. pr. person

  Egnet til familier og par
View as List Grid
Desc

1-10 ud af 23

per page