Fuld kundetilfredshed hos os
97% Vil Anbefale Os Til Andre

Rejser til Qatar

Oplev verdens rigeste land og Golfens perle - Qatar

Qatar er en udsøgt perle i Golfregionen, og ikke lige så besøgt som Dubai og De Forenede Arabiske Emirater. Qatar er noget særligt med sin stolhed for den islamiske kultur, bevarelsen af deres gamle værdier og traditioner samtidig med at lokalbefolkningen er meget moderne. I Qatar får man simpelthen lov til at opleve alt det gode fra nutiden og datiden. Her vil I blive modtaget med ægte arabiske varme og enorm gæstfrihed. Qatarierne er meget gæstfri og elsker at give den bedste oplevelse til sine - så prøv at få oplevelsen af at være gæst i Qatar.

Qatars hovedstad er Doha, som er utvivlsomt det fineste stop i Golfregionen. Doha byder på spetakulærer bygninger, elegante strandpromenader og extravagantemalls.

Men i Qatar er der mere end blot shopping, for her er nemlig spændende kultur, historie, dyreliv og natur. Doha er kendt som Mellemøstens kunsthovedstad og med Museum of Islamic Arts er der rigtig meget flot kunst at se.

Fakta

 

Flytid fra Danmark
6-8 timer

Tidszone
GMT +2

Valuta
QatariRiyal

Sprog
Arabisk

Rejseanbefaling
Udenrigsministeriet

 

 

Det bedste tidspunkt at rejse til Qatar på, er fra oktober til april, da det er meget varmt i perioden fra maj til september.

Det anbefales at bære let tøj lavet af bomuld gerne i lyse farver som beige eller khaki. Kvinder må ikke vise bare skuldre, lav kavalergang og må ikke bære korte nederdele eller korte kjoler udenfor hotellets pool område. Nederdele, shorts og kjoler skal gå til under knæene. Bikini og badedragter er tilladte ved hotellernes pool områder.

Vores rejseforslag kan tilpasses individuelt eller bruges som inspiration til din næste drømmerejse. Du kan også få sammensat din egen rejse ud fra dine ønsker eller blot bestille en klassisk rejse kun med fly, hotel og transport. Hos os får du fuld dækning i henhold til Rejsegarantifondens regler samt priser der er lavere end online.

Alle fra - priser er inkl. fly, transport, ophold på hotel med morgenmad og beskyttelse iht. Rejsegarantifondens regler. Orient Rejser har mange direkte aftaler i Qatar, og du kan dermed spare penge i forhold til selv at bestille din rejse online.

 

Qatar

 1. LUKSUS
  Intercontinental West Bay, 5*, Doha
  Intercontinental West Bay, 5*, Doha

  Flot stor resort bygget i arabisk stil beliggende ned til en skøn privat sandstrand 

  7 dage inkl. fly fra 10.499 kr. pr. person 

  Romantisk ferie
 2. ARABISK ARKITEKTUR
  Grand Hyatt, 5* Doha, Qatar
  Grand Hyatt, 5* Doha, Qatar

  5 stjernet luksushotel bygget i arabisk stil med privat strand

  7 dage inkl. fly fra 12.499 kr. pr. person 

  Luksusrejse
 3. LUKSUS
  Forkælelse på luksushotellet Grand Hyatt, Doha, Qatar
  Forkælelse på luksushotellet Grand Hyatt, Doha, Qatar

  Tag på en uges luksusophold i verdens rigeste land, Qatar, og bliv behandlet i verdensklasse på strandhotellet Grand Hyatt i Doha. 

  7 dage inkl. fly fra 12.499 kr. pr. person 

  Egnet til familier og par
View as List Grid
Desc

3 Items

per page