Fuld kundetilfredshed hos os
97% Vil Anbefale Os Til Andre
Dubai og UAE

Rejser til Dubai og UAE

Ikoniske skyskrabere, palmeformede kunstige øer, indendørs skicenter og uovertruffen luksus i Dubai kombineret med lokalstemning, bjerge og arabisk arkitektur i de andre emirater - velkommen til Dubai og De Forenede Arabiske Emirater (UAE)

Dubai er en storby, en oase midt i ørkenen. I løbet af kort tid er Dubai forvandlet fra beduin stil til topmoderne storby med luksus som ingen andre steder kan måle sig med. Målet med Dubai er at du skal kunne prøve og opleve alt! Dubai er præget af en tanke om ingen grænser.

For turister er Dubai et spændende sted at besøge med smukke strande, sofistikerede restauranter og barer, verdensklasse shopping, ultra luksus hoteller, og inspirende arkitektur.

Men der er mere i Dubai end glimmer og luksus - Dubai's kultur har rødder i Islam og er baseret på generationer af arv fra beduinerne. Glimt fra fortiden kan findes langs floden, i de lokale markeder i Deira og historien i Al Fahidi området - som viser Dubai før det blev top moderne. Tager man lidt væk fra Dubai til en af de nærliggende Emirater, så finder man gammel islamisk kultur, der byder på en stor gæstfrihed, smukke kuppelformede moskéer, travle lokale markeder og en kultur samt religion meget anderledes fra opfattelsen af Islam i vesten.

Ønsker man flotte strande med smukke bjerge i baggrunden, så kan emiraterne Fujairah og Ras Al Khaimah anbefales, som byder på nye luksushoteller til en fornuftig pris. Søger man islamisk kultur, store shoppingcentre og rigdomme, så har hovedstaden Abu Dhabi, rigtig meget at byde på fra en af verdens største og flotteste moskéer til markeder og populære Ferrariworld. Er man mere kultur og historie interesseret, så kan Sharjah anbefales, da det stedet, hvor Islam viser mest sine spor.

Fakta

 

Flytid fra Danmark
6-8 timer

Tidszone
GMT +4

Valuta
Dirham

Sprog
Arabisk

Rejseanbefaling
Udenrigsministeriet

 

Det bedste tidspunkt at rejse til Dubai og UAE på, er fra oktober til april, da det er meget varmt i perioden fra maj til september.

Det anbefales at bære let tøj lavet af bomuld gerne i lyse farver som beige eller khaki. Kvinder må ikke vise bare skuldre, lav kavalergang og må ikke bære korte nederdele eller korte kjoler udenfor hotellets pool område. Nederdele, shorts og kjoler skal gå til under knæene. Bikini og badedragter er tilladte ved hotellernes pool områder og på offentlige strande.

Vores rejseforslag kan tilpasses individuelt eller bruges som inspiration til din næste drømmerejse. Du kan også få sammensat din egen rejse ud fra dine ønsker eller blot bestille en klassisk rejse kun med fly, hotel og transport. Hos os får du fuld dækning i henhold til Rejsegarantifondens regler samt priser der er lavere end online.

Alle fra - priser er inkl. fly, transport, ophold på hotel med morgenmad og beskyttelse iht. Rejsegarantifondens regler. Orient Rejser har mange direkte aftaler i Dubai og UAE, og du kan dermed spare penge i forhold til selv at bestille din rejse online.

Destinationer i Dubai & UAE

Dubai

Dubai er et af de mest besøgte steder i verden og med god grund. Her er luksus ud over alle grænser, store skyskrabere, flotte lange strande, verdens største indkøbscenter og verdens højeste tårn samt verdens eneste 7-stjernet hotel, Burj Al Arab. Men Dubai byder på mere end det - her er en spændende kultur og en hjertevarm gæstfrihed, som man ikke møder andre steder i verden

Abu Dhabi

Kun 1 times kørsel fra Dubai ligger De Forenede Arabiske Emiraters hovedstad, Abu Dhabi, som ikke er lige så besøgt som Dubai, men stadig har meget at byde på og mere lokal arabisk stemning end i Dubai. Abu Dhabi består af mange øer, har flotte strande ved centrum, meget underholdning for familier og hoteller af rigtig fin standard. Tag på safari i ørkenen, rejs tilbage i historien inden at olien blev fundet - for der var hovederhvervet perler.

Ras Al Khaimah og Fujairah

De nordlige emirater, Ras Al Khaimah og Fujairah, har en flot dramatisk natur med store bjergkæder og orangefarvet ørken med frie kameler og oaser med plantager. Staterne har meget lokalstemning, gamle moskéer, kameler der går frit, og de grænser op til Oman og Musandam, der er kendt for sine flotte fjorde og delfiner.

Sharjah og Ajman

Sharjah og Ajman er nabostater til Dubai og her har du mulighed for at bo på luksushoteller til billige priser og stadig kunne tage til Dubai i løbet af kort tid. Her er smukke strande, spændende gamle markeder, kultur og underholdning for de fleste. Stedet er for Jer, der søger sol og varme til overkommelige priser

Rejseforslag til Dubai og UAE

Ørkeneventyr og storby9 dage fra 14.999 kr. pr. pers inkl. fly

På denne kombinationsrejse oplever du uforglemmelig luksus retreat i ørkenen og Dubai som moderne storby. Turen inkluderer fly, ophold på femstjernede hoteller med morgenmad, transport, ture og oplevelser.

Badeferie i nord og oplevelser i Dubai10 dage fra 9.799 kr. pr. pers inkl. fly

Rejsen byder på en klassisk kombination af historie, kultur, by og strand. Her får du meget for pengene og bor stadig på hoteller af rigtig pæn standard samt god beliggenhed. .

Familierne favorit – Ferrari world og oplevelser 7 dage fra 7.499 kr. pr. pers inkl. fly

Skøn familieferie i Abu dhabi med strand, kultur, sol, varme og mange oplevelser. Egner sig til familier eller andre barnlige sjæle.

Luksusferie for par 8 dage fra 13.999 kr. pr. pers inkl. fly

Luksusferie for dem, der er kræsne og ønsker service i verdensklasse, flotte hoteller og afslapning i paradiset Dubai.

Hoteller i Dubai og UAE

Rixos Bab Al BahrAll incl. hotel

Lækkert all inclusive hotel beliggende i det nordlige emirat, Ras Al Khaimah. Resortet er stort med flot poolområde, mange restauranter og en stor lækker strand med mange aktiviteter. Hotellet egner sig til børnefamilier men også par, der ønsker en nem ferie, hvor alt er inkluderet.

Atlantis The Palm Berømte familiehotel

Verdenskendt luksushotel med mange restauranter, delfiner og vandland. Hotellet er 5 stjernet og egner sig til familier samt par, der søger mange aktiviteter.

Anantara Qasr Al Sarab1001 nats ørkeneventyr

Luksus ørken-retrat beliggende i ørkenen i Abu Dhabi og byder på en unik oplevelse i luksus og i et med naturen. Kom helt tæt på beduinlivet i luksusstil med kameler, falkejagt, heste og bueskydning. Oplagt til en kombinationsrejse med storby og ørken

Sheraton Sharjah Beach Resort& Spa Budgetvenligt luksushotel

Flot nyere luksushotel beliggende kun 40 min kørsel fra Dubais centrum (gratis busservice) og lige ned til havet. Hotellet er halal og byder ikke på alkohol

Dubai og UAE

 1. Bounty strand og shopping
  Pulserende Dubai og eksotisk stemning på Seychellerne
  Pulserende Dubai og eksotisk stemning på Seychellerne

  Få en kontrastfyldt og uforglemmelig ferie ved at kombinere nogle dage i arabiens metropol, Dubai, med eksotisk stemning, snorkling og flotte strande på Seychellerne.

  14 dage inkl. fly fra 16.999 kr. pr. person

  Luksusrejse
 2. 1001-NATS EVENTYR
  Ørkeneventyr og storby, Dubai
  Ørkeneventyr og storby, Dubai

  På denne kombinationsrejse oplever du uforglemmelig luksus retreat i ørkenen og Dubai som moderne storby. Turen inkluderer fly, ophold på femstjernede hoteller med morgenmad, transport, ture og oplevelser. 

  9 dage inkl. fly, transport, hotel og ture fra 14.999 kr. pr. person.

  Egnet til familier og par
 3. 10 NÆTTER
  Badeferie i nord og oplevelser i Dubai
  Badeferie i nord og oplevelser i Dubai

  På denne oplevelsesrejse kombineres badeferie i det skønne nordlige emirat, Ras Al Khaimah, med oplevelser i Dubai. Slap af i den bagende sol, nyd lækre retter eller tag på ture i Ras Al Khaimah. Slut ferien af med 4 nætter i Dubai med dinnercruise og byrundtur inkluderet. 

  10 dage inkl. fly, transport, hotel og ture fra 9.799 kr. pr. person

  Egnet til familier
 4. Gratis halvpension
  1001-nats eventyr på Emirens Resort i Ras Al Khaimah
  1001-nats eventyr på Emirens Resort i Ras Al Khaimah

  En drømmerejse til bountystrande, arabisk eventyr og fantastisk service i det nordlige emirat, Ras Al Khaimah 

  8 dage inkl. fly og halvpension fra 7.900 kr. pr. person

  Luksusrejse
 5. 1001-NATS EVENTYR
  Ørkeneventyr og Dubai for familier
  Ørkeneventyr og Dubai for familier

  På denne kombinationsrejse oplever du uforglemmelig luksus retreat i ørkenen og Dubai som moderne storby. Turen inkluderer fly, ophold på femstjernede hoteller med morgenmad, transport, ture og oplevelser. 

  9 dage inkl. fly, transport, hotel og ture fra 14.999 kr. pr. person.

  Egnet til familier og par
 6. ROMANTISK
  Luksusferie for par i Dubai
  Luksusferie for par i Dubai

  Luksuspakkerejse til par, der ønsker service i top, afslapning, oplevelser og luksus. Rejsen egner sig også til bryllupsrejse. 

  9 dage inkl. fly, transport, oplevelser og hotel fra 13.999 kr. pr. person

  Egnet til par
 7. GRATIS MÅLTIDER
  Familieluksus på Fairmont The Palm, 5*, Dubai
  Familieluksus på Fairmont The Palm, 5*, Dubai

  Et af Dubais bedste luksushoteller beliggende på den kunstige palmeø, Palm Jumeirah. Hotellet virkelig flot og designet i arabisk stil. Her er to store poolområder, som adskiller familier og par, privatstrand med vandsport, stort spa, flere restauranter samt gratis busservice til Dubais centrum. 

  Kontakt Orient Rejser for priser

  Egnet til familier og par
 8. ØRKENRESORT
  Bab Al Shams Resort & Spa, 5*, Dubai
  Bab Al Shams Resort & Spa, 5*, Dubai

  Som et arabisk eventyr midt i ørken giver Bab Al Shams sine gæster en oplevelse for livet. 

  4 dage inkl. fly fra 6.299 kr. pr. person

  Luksusrejse
 9. LUKSUS
  Four Seasons, 5*, Jumeirah Beach, Dubai
  Four Seasons, 5*, Jumeirah Beach, Dubai

  Et af Dubais bedste luksushoteller lige ned til Jumeirah Beach. Hotellet har en bred vifte af akviteteter, mange spisersteder og poolområde kun for voksne, poolområde kun for børn samt indendørs pool kun for kvinder. 
  For de kræsne og kvalitetsbevidste par eller familier, der ønsker det bedste af det bedste. 

  7 dage inkl. fly fra 16.999 kr. pr. person

  Romantisk ferie
 10. JUMEIRAH BEACH
  Ritz Carlton, 5*, Dubai
  Ritz Carlton, 5*, Dubai

  Oplev 1001-nats eventyr med et ophold på Ritz Carlton Jumeirah Beach, som er et af Dubais bedste luksushoteller lige ved Marinaen og strandpromenaden direkte ned til en privat strand

  7 dage inkl. fly fra 10.599 kr. pr. person

  Luksusrejse
View as List Grid
Desc

1-10 ud af 52

per page