Fuld kundetilfredshed hos os
97% Vil Anbefale Os Til Andre
Availability: In stock
Product Code:
Øhop med yacht på Seychellerne-1

Øhop med yacht på Seychellerne

Udforsk Seychellernes bedste steder direkte fra en luksusyacht med prisvindende Variety Cruises

10 dage inkl. fly fra 17.499 kr. pr. person

Udforsk Seychellernes bedste steder direkte fra en luksusyacht med prisvindende Variety Cruises

10 dage inkl. fly fra 17.499 kr. pr. person

Oplev de fantastiske og enestående Seycheller på dette krydstogt med en yacht, hvor du undervejs besøger mange af de små øer og de bedste steder. Krydstogtet er rigt på oplevelser, smukke naturområder, uberørt natur og et rigt dyreliv både over og under havets overflade. 

Program 

Dag 1) København - Seychellerne
Du rejser fra København eller en anden lufthavn efter ønske (ekstra gebyr på påregnes) og ankommer på Seychellerne den efterfølgende dag. Du rejser typisk med Emirates via Dubai eller Qatar Airways via Doha. 

Dag 2) Ankomst til Seychellerne (lørdag)
Du ankommer på Seychellerne om formiddagen og checker ind på skibet. Efter velkomstdrink og de obligatoriske sikkerhedsinformationer sejler skibet fa Port Victoria til St. Anne, hvor det ligger for anker over natten. 
Du har mulighed for at svømme og slappe af. Om aftenen er der en velkomstmiddag.

Dag 3) St. Anne - Curieuse 
Skibet forlader St Anne tidligt om morgenen og sætter kurs mod Curieuse. På vejen besøger vi en ubeboet ø, der er hjemsted for store skildpadder. En guide tager os på tur på øen, hvor vi oplever den smukke natur, de syngede eksotiske fugle og besøger en farm. Efter vi har set de enorme skildpadder og naturen går vi tilbage til stranden, hvor vi nyder BBQ under palmetræerne. Om eftermiddagen kan du nyde stranden og mange vandaktiviteter. Vi lægger til anker over natten ved Curieuse. 

Dag 4) Curieuse - Cousin Island - Anse Lazio 
Om morgenen sejler skibet videre til Cousin Island, hvor du har mulighed for at se de mange fugle. Cousin Island har også mange steder, hvor havskildpadder lægger æg på strandene. Senere på eftermiddagen sejler vi videre til Anse Lazio på øen Praslin, som er kendt som en af verdens flotteste strande. Her er det muligt at snorkle i det krystalklare hav, dykke eller prøve forskellige vandsportsaktiviteter. Vi overnatter ved Praslin Island.

Dag 5) Anse Lazio - Aride - St. Pierre - Baie St. Anne (Praslin) 
Efter morgenmaden tager skibet videre til øen Aride, den nordligste af Seychellernes granit øer. På dagens guidede morgen gå tur når man toppen af øen, hvor man kan nyde den smukke udsigt over hele området. Da øen kun er 1,6 km lang og 600 m bred er den til at overskue og giver mulighed for at opleve nogle af de sjældne fuglearter, der kun lever i dette område. Ved middagstid sejler skibet videre mod øen St. Pierre, med ankomst efter frokosten ombord. Her vil der være et tre timers ophold om eftermiddagen, med mulighed for at bade og snorkle. Ved solnedgang fortsætter turen til Baie St. Anne på Praslin, hvor skibet vil ligge ved kaj over natten. Denne aften vil der være traditionel creole- aften på skibet.  

Dag 6) Baie St Anne (Praslin) 
Det er muligt at udforske Praslin på egen hånd i dag eller man kan købe skibets tre timers udflugt til den berømte ’Vallee de Mai Reservat’. Denne national Park er et World Heritage Site og den bedårende køretur dertil går via små landsbyer og et bjergpas. Guiden vil på gåturen i parken også vise den berømte dobbelte kokosnød ’Coco de Mer’, der kun findes i dette område. National Parken er også kendt for sine kæmpe palmer og det fantastiske fugleliv, blandt andet en sort papegøje, der kun findes på denne ø. Eftermiddagen er på egen hånd og der er mulighed for at snorkle, bade og slappe af eller udforske Praslin på egen hånd.  

Dag 7) La Digue - Moyenne Island 
Vi starter dagen med en halvdagsudflugt med guide på La Digue Island, som er det mest fotograferede sted på Seychellerne. Vi tager med bu til Vueve Nature Reserve og via en plantage til L'Anse Source d'Argent beach. Vi ankommer til L'union Easte, hvor vi oplever de karakteristiske kokosnødder, som er dobbelte. Herefter går turen videre til Anse Source D'Argent, som er en af de smukkeste strande i verden. Stranden er kendt for sine klippeformationer, som er helt unikke. Her nyder vi lækre forfriskninger. Vi tager derefter til La Passe, som er øens hovedby. Her kan du købe lokale specialiteter og souvenir. Vi tager tilbage til skibet. Sent på eftermiddagen går turen videre til Moyenne Island, der er beliggende overfor Mahé. Vi lægger anker ved Moyenne og overnatter. 

Dag 8) Moyenne Island - Mahé - Inter Island Quay 
Dagen starter med en guided tur rundt på øen og mulighed for at svømme eller snorkle i det fantastiske hav. Der er lækkert BBQ til frokost på øen. Om eftermiddagen forlader vi Moyenne Island og sejler til haven ved Victoria på Mahé. Om aftenen er deres kaptajnens afskeds middag med live musik og danseshow. Skibet overnatter ved Mahé. 

Dag 9) Mahe
Cruiset afsluttes mellem kl. 09.00 og 10.00.
Du køres til lufthavnen og tager flyet tilbage til Danmark igen eller forlænger rejsen med et ophold på Seychellerne

Pris

Priserne starter fra 17.499 kr. per person, hvis to personer rejser sammen 

Prisen inkluderer
Overnatning i kabine (dobbelt- eller twinseng) med privat badeværelse, aircondition
Helpension ombord på cruiseskib, herunder morgenmad, frokost og aftensmad samt velkomsdrink, temaaften, BBQ og kaptajnens afskedsmiddag
Kaffe, te og vand alle dage ombord på cruiseskib
Gratis brug af fiskeudstyr og snorkling-udstyr
Engelsktalende guide
Ture på Cousin Island, Curieuse og Aride Island.
Alle transporter mellem lufthavn og skibet
Alle skatter, afgifter og beskyttelse iht. Rejsegarantifonden
Personlig akutservice 24/7 

Prisen inkluderer ikke
Drikkevarer ud over angivet ovenfor
Udflugter ud over dem angivet ovenfor
Drikkepenge til besætning (10 - 15 euros pr. dag er forventet af besætningen)
Personlige behov
Wifi (kan tilkøbes på båden) 

Bryllupsrejsende
25% rabat på cruiset til bruden  
Velkomst champagne og frugtkurv
Stearinlysmiddag / Honeymoon Dinner
Variety Cruises medlemsskab
Gave
Gratis massage for to personer (en halv time pr. person)

Betingelser for bryllupsrejsende: 
Tilbudet til bryllupsrejsende gælder kun, hvis de nygifte rejsen inden for 6 måneder efter vielse (kopi af ægteskabsbevis skal gives)
Kan ikke kombineres med udsalg eller andre rabatter.  

 

Mere Information
Kontinenter Det Indiske Ocean
Kort beskrivelse

Udforsk Seychellernes bedste steder direkte fra en luksusyacht med prisvindende Variety Cruises

10 dage inkl. fly fra 17.499 kr. pr. person

Info Helpension
Rejsekategori Cruise
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please, Sign in or create an account