Fuld kundetilfredshed hos os
97% Vil Anbefale Os Til Andre
Availability: In stock
Product Code:
yacht og drømmeferie på Mahe

Øhop med yacht og drømmeferie på Mahe

Udforsk Seychellernes bedste steder direkte fra en luksusyacht med prisvindende Variety Cruises og afslut rejse med luksusophold på skønne Kempinski

10 dage inkl. fly fra 18.499 kr. pr. person

Udforsk Seychellernes bedste steder direkte fra en luksusyacht med prisvindende Variety Cruises og afslut rejse med luksusophold på skønne Kempinski

10 dage inkl. fly fra 18.499 kr. pr. person

Oplev de fantastiske og enestående Seycheller på dette krydstogt med en yacht, hvor du undervejs besøger mange af de små øer og de bedste steder. Krydstogtet er rigt på oplevelser, smukke naturområder, uberørt natur og et rigt dyreliv både over og under havets overflade. 

Program 

Dag 1) København - Seychellerne
Du rejser fra København eller en anden lufthavn efter ønske (ekstra gebyr på påregnes) og ankommer på Seychellerne den efterfølgende dag. Du rejser typisk med Emirates via Dubai eller Qatar Airways via Doha. 

Dag 2) Ankomst til Seychellerne (lørdag)
Du ankommer på Seychellerne om formiddagen og checker ind på skibet. Efter velkomstdrink og de obligatoriske sikkerhedsinformationer sejler skibet fra Praslin Baie St Anne kl. 13.00. Kursen er mod den ubeboede ø, Feliciti, som byder på flot snorkling. Om aftenen sejler skibet til La Digue og lægger anker over natten. 

Dag 3) La Digue - Moyenne Island 
Vi starter dagen med en halvdagsudflugt med guide på La Digue Island, som er det mest fotograferede sted på Seychellerne. Vi tager med bu til Vueve Nature Reserve og via en plantage til L'Anse Source d'Argent beach. Vi ankommer til L'union Easte, hvor vi oplever de karakteristiske kokosnødder, som er dobbelte. Herefter går turen videre til Anse Source D'Argent, som er en af de smukkeste strande i verden. Stranden er kendt for sine klippeformationer, som er helt unikke. Her nyder vi lækre forfriskninger. Vi tager derefter til La Passe, som er øens hovedby. Her kan du købe lokale specialiteter og souvenir. Vi tager tilbage til skibet. Sent på eftermiddagen går turen videre til Moyenne Island, der er beliggende overfor Mahé. Vi lægger anker ved Moyenne og overnatter. 

Dag 4) Moyenne Island - Mahé - Inter Island Quay 
Dagen starter med en guided tur rundt på øen og mulighed for at svømme eller snorkle i det fantastiske hav. Der er lækkert BBQ til frokost på øen. Om eftermiddagen forlader vi Moyenne Island og sejler til haven ved Victoria på Mahé. Om aftenen er deres kaptajnens afskeds middag med live musik og danseshow. Skibet overnatter ved Mahé. 

Dag 5) Mahe
Cruiset afsluttes mellem kl. 09.00 og 10.00.
Du køres til hotellet på Mahé, hvor du den næste del af rejsen er på egen hånd og har mulighed for at tage på udflugter. 

Dag 5 - 9) Kempinski Mahe, Seychellerne 
Du har dagene på egen hånd på luksushotellet Kempinski, der forkæler sine gæster med en fantastisk beliggenhed ned til en skøn strand og med en fantastisk natur i baggrunden

Overnatning: 4 nætter på Kempinski, Superior dobbeltværelse inkl. morgenmad  

Dag 9 - 10) Seychellerne - København 
Du nyder den sidste morgenmad og har formiddagen på egen hånd inden, at du bliver hentet af en privatchauffør og kørt til lufthavnen for at rejse tilbage til Danmark.  

Pris

Priserne starter fra 18.499 kr. per person, hvis to personer rejser sammen 

Prisen inkluderer
Overnatning i kabine (dobbelt- eller twinseng) med privat badeværelse, aircondition på skibet Pegasos
Helpension ombord på cruiseskib, herunder morgenmad, frokost og aftensmad samt velkomsdrink, temaaften, BBQ og kaptajnens afskedsmiddag
Kaffe, te og vand alle dage ombord på cruiseskib
Gratis brug af fiskeudstyr og snorkling-udstyr
Engelsktalende guide ombord på skib
Alle transporter mellem lufthavn og skibet og hotellet

4 overnatninger på Kempinski Mahe i superior dobbeltværelse inkl. morgenmad 
Alle skatter, afgifter og beskyttelse iht. Rejsegarantifonden
Personlig akutservice 24/7 

Prisen inkluderer ikke
Drikkevarer ud over angivet ovenfor
Udflugter ud over dem angivet ovenfor
Drikkepenge til besætning (10 - 15 euros pr. dag er forventet af besætningen)
Personlige behov
Wifi (kan tilkøbes på båden) 

Bryllupsrejsende
25% rabat på cruiset til bruden  
Velkomst champagne og frugtkurv
Stearinlysmiddag / Honeymoon Dinner
Variety Cruises medlemsskab
Gave
Gratis massage for to personer (en halv time pr. person)

Betingelser for bryllupsrejsende: 
Tilbudet til bryllupsrejsende gælder kun, hvis de nygifte rejsen inden for 6 måneder efter vielse (kopi af ægteskabsbevis skal gives)
Kan ikke kombineres med udsalg eller andre rabatter.  

 

Mere Information
Kontinenter Det Indiske Ocean
Kort beskrivelse

Udforsk Seychellernes bedste steder direkte fra en luksusyacht med prisvindende Variety Cruises og afslut rejse med luksusophold på skønne Kempinski

10 dage inkl. fly fra 18.499 kr. pr. person

Info Helpension
Rejsekategori Cruise
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please, Sign in or create an account