Fuld kundetilfredshed hos os
97% Vil Anbefale Os Til Andre

Hvorfor vælge Orient Rejser ?

fordi hos os får du mere - bedre service, mere værdig for pengene og ekspertise

Orient Rejsers historie startede i 2013 med salg af rejser til kun en destination i De Forenede Arabiske Emirater, og siden hen har vi udvidet med en ny destination eller landsdel om måneden, så vi i dag sælger rejser til hele tre verdensdele. Hos Orient Rejser ved vi, at hver en lille indsats tæller, især når den forstørres af vores hastige vækst, som følge af vores forretningssans, verdensklasse service, ambitioner og store internationale netværk af samarbejdspartnere og kontrakter med hoteller, bookingsystemer, fly samt lokale turbureauer, der alle bidrager til at give vores kunder den bedste rejseoplevelse.

0
Samarbejdspartnere
0%
Vil anbefale os til andre
0
Følgere på Facebook

Vores team

Amalie S Utzon

AMALIE S UTZON

Founder og indehaver af Orient Rejser. Amalie er uddannet cand.jur fra Københavns Universitet og har en LLM i International Handelsret fra England, så hun har de bedste forudsætninger for at alt foregår på bedste og korrekt vis. Amalie besigtiger vores hoteller, indgår aftaler med vores lokale samarbejdspartnere, når hun ikke er i fuld gang med at skræddersy rejser til vores mange kunder
LISBET SCHACHT

LISBET SCHACHT

Lisbet har mere end 40 års erfaring i håndtering af kunder, køb og salg samt har rejst vidt og bredt i Asien og Mellemøsten. Hun har rigtig godt styr på destinationerne og en eminent evne til aldrig at give op
INTERN

INTERN

Vi ønsker altid at give unge studerende indsigt i en virksomhed i rivende vækst og vi tager gerne imod praktikanter, studentermedhjælpere og interns. Kontakt os på info@orientrejser.dk for mere information.
INTERN

INTERN

Vi ønsker altid at give unge studerende indsigt i en virksomhed i rivende vækst og vi tager gerne imod praktikanter, studentermedhjælpere og interns. Kontakt os på info@orientrejser.dk for mere information.

Hvad siger vores kunder

THOMAS RØMER Vi (familie - 2 voksne og 3 børn) er lige hjemvendt fra en fantastisk ferie i Dubai og Thailand. Turen forløb helt efter planen og alt levede op til vores forventninger. God service fra orient rejser før og under rejsen og vil hermed varmt anbefale orient rejser.
JEANETTE JAKOBSEN Vi har bestilt rejse igennem her og serviceydelserne er bare i top, vi er så tilfredes med at vi bare hele tiden kan komme i kontakt med dem og vi ved at vi stadig kan og vil gøre brug af denne service helt op til afrejse. Alt der er at sige,,, nu må det gerne blive oktober. Thailand here we come
TOM SØRENSEN Sjældent man ser sådan en service, hvis jeg skriver omkring et spørgsmål så kommer der svar med det samme, og man bliver næsten flov over ens spørgsmål fordi man/jeg er lidt utålmodig, når der nærmest undskyldes at de måske ikke lige kan svare med det samme, første gang jeg skal rejse med Orient rejser, og jeg er helt rolig, her er ikke overladt noget til tilfældigheder, har fået beskrivelse fra start til slut, med indtjekning til udtjekning, aldrig oplevet samme service niveau andre steder FLOT FLOT.(kunne man give flere stjerner gjorde jeg det) .
VJOLCA SELMANI Kan stærkt anbefale dem hvis man vil have top service. Søde og hjælpsom med hensyn til alt. Kun ros her fra.