Fuld kundetilfredshed hos os
97% Vil Anbefale Os Til Andre
Availability: In stock
Product Code:
Privat watervilla på Dhigali, 5*, Maldiverne

Privat watervilla på Dhigali, 5*, Maldiverne

Unik oplevelse på det moderne og nye Dhigali på Maldiverne

10 dage inkl. fly og måltider fra 23.999 kr. pr. person

Unik oplevelse på det moderne og nye Dhigali på Maldiverne

10 dage inkl. fly og måltider fra 23.999 kr. pr. person

Tag på luksusferie på det nye resort, Dhigali, i øparadiet Maldiverne. Hotellet er beliggende på Raa atollen og omkrandset af det krystalklare hav i Det Indiske Ocean. Hotellet ligger en scenisk flytur på 45 min i vandfly fra hovedøen, Malé. 

Her kan du nyde luksus og afslapning i en watervilla eller i en lækker beach bungalow, som er bygget i moderne design med flat tag. Tag på spændende snorkelig i hotellets husrev. 

Villaer og bungalows

Hotellet byder på 8 forskellige villaer, bungalows og suiter, heriblandt følgende: 

Beach Bungalows (70kvm): Hotellet har 20 flotte bungalows beliggende i hotellets have og kort afstand fra stranden. Hver enkelt bungalow har open-air badeværelse, rainfall bruser og en overdækket verande med private solsenge. Herudover har bungalow'en aircondition, tv, toiletartikler, the- og kaffekedel, sikkerhedsboks, minibar og garderobe. 

Deluxe Beach Bungalows (85 kvm): Hotellet har 33 flotte bungalows, som er idelle til en private "hideaway" - f.eks. en bryllupsrejse eller parferie. De er beliggende i hotellets have under coconødde-palmer og med kort afstand til stranden. Hver enkelt bungalow har open-air badeværelse, rainfall bruser og en overdækket verande med private solsenge. Herudover har bungalow'en aircondition, tv, toiletartikler, the- og kaffekedel, sikkerhedsboks, minibar og garderobe. 

Beach Villas med privat pool (121 kvm): Hotellet har 21 flotte villaer med privat pool og er ideelle til par, der skal have romance og afslapning. Villaerne har uovertruffelig havudsigt og en byder på en en rainfall bruser, som er delvis åben til himlen, en flot overdækket udendørs veranda med private solvogne og direkte adgang til hotellets bountystrand. Herudover har bungalow'en aircondition, tv, toiletartikler, the- og kaffekedel, sikkerhedsboks, minibar og garderobe. 

Water Villas (85 kvm): Hotellet har 24 flotte water villas, som er beliggende over havet og i kort afstand fra hotellets husrev. Alle villaer har en stor træveranda med trin til havet. Hver enkelt villa har badeværelse, rainfall bruser og en verande med private solsenge. Herudover har villaen aircondition, tv, toiletartikler, the- og kaffekedel, sikkerhedsboks, minibar og garderobe. 

Swimmingpool og strand

Hotellet har et flot poolområde og en stor bountystrand. 

Restauranter 

Hoteller byder på 7 forskellige spisemuligheder iform af restauranter og barer med lækkerier fra det meste af verdenen. 

Spa og wellness

Hotellet har en lækker spa med 12 behandlingsrum og et moderne fitnesscenter 

Faciliteter og aktiviteter 

Hotellet byder på windsurfing, vandski, wakeboarding, paddleboarding, kajakker, bananboats, delfinture, og ture til lokale øer. 

Pris 

10 dage inkl. fly, transport t/r, ophold i water villa inkl. halvpension koster fra 23.999 kr. pr. person, hvis to personer rejser sammen. Det er muligt at opgradere til all inclusive eller et længere ophold. 

Mere Information
Kontinenter Det Indiske Ocean
Kort beskrivelse

Unik oplevelse på det moderne og nye Dhigali på Maldiverne

10 dage inkl. fly og måltider fra 23.999 kr. pr. person

Info WATERVILLA
Rejsekategori Luksusrejse
Hotelstjerner 5 stjerner
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please, Sign in or create an account